5e Speelweek Super League Nederland; Feestje in Mariahout na winst OB2 en OB3

Oranjebar 3 verstevigt tweede plaats, Oranjebar 2 wint opnieuw en doet weer mee en Oranjebar 1 vergeet te winnen tegen Kjelvik Darts.

 

Hoofdklasse
Kjelvik Darts blijft de koploper na deze speelronde. Thuis werd er gewonnen van Oranje Bar 1 met 6-4. Wesley Harms en Jeffrey de Graaf haalden het winnende punt binnen tegen Willy van de Wiel en Geert de Vos. De solo die Geert van Rick Hofstra won, was niet meer relevant. Ook de nummer 2, Oranje Bar 3 wist te winnen. Met 6-4 werd er thuis gewonnen van Havenzicht. De mannen uit Ridderkerk kwamen met een 3-2 voorsprong uit de singles, maar verloren alle koppelpartijen. The Switch behield aansluiting met de top door met 8-2 te winnen bij Kremer en Sterkdarts L&L haalde de eerste punten van het seizoen binnen door een ruime thuiszege tegen Vrijbuiter Cashino 1: 8-2. In de laatstgenoemde partij was het wederom raak! Nadat Marco Smit tijdens de vorige speelweek een 9-darter gooide, was het nu Marcel Blik die de perfecte leg gooide.

 

Overgangsklasse B
Oranje Bar 2 was deze week te sterk voor de Romein. Het werd 7-3 voor de mannen uit Mariahout. Een belangrijke wedstrijd in Tilburg werd gespeeld door Real Magic en Red Alert. Real Magic bleek hierin met 6-4 de sterkste en zij zijn nu koploper in overgangsklasse B. Red Alert en Café Kafé, dat met 7-3 Bij HCM DTV won, staan gedeeld tweede op één punt achterstand. De Zwaantjes won knap thuis met 7-3 van ex-koploper D’n Beer en de Ganzerik won met 7-3 van De Fanatics.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK